Om os

100% uvildig

Gennemsigtighed

Markedsindsigt

Står på mål for aftale

Vi hjælper jer til at finde de helt rigtige løsninger til jeres virksomhed

Hos Nordic Solution Partner hjælper vi vores kunder med at effektivisere transportaftaler indenfor landevejstransport, sø- og luftfragt, pakke og kurerforsendelser. Vi hjælper med at optimere på kundernes transportaftaler, så vi sikrer, at de får den bedste service, kvalitet og de bedste markedspriser i forhold til deres virksomheds størrelse.

På den måde opnår vores kunder de mest favorable ydelser på markedet, hvilket blot er med til at give dem en ekstra fordel i et ofte meget konkurrencepræget marked. I tillæg hertil gennemgår vi alle interne processer via et ordreflow. Denne procesoptimering er ofte med til at frigive interne ressourcer hos kunden.

Vi er fire eksperter som alle har arbejdet med transport og analyse igennem mange år. Samlet set har vi over 60 års transporterfaring samt mere end 25 års analysearbejde på bagen. Alt dette betyder, at vores kunder altid får stillet det bedste hold til rådighed.

Målet med transportoptimeringsprocessen er at sikre jeres virksomhed de bedst mulige konditioner indenfor pris, kvalitet og service. Optimeringsprocessen foretages på baggrund af en gennemgang af jeres nuværende logistik-setup med fokus på pris, kvalitet og service.

Vi sikrer jer den bedste markedspris indenfor jeres virksomheds størrelse og garanterer, at I som minimum opretholder samme kvalitet og service som I har i dag.